Rij-instructeur Mijn naam is Yvonne en ben getrouwd met Patrick. Ik heb een dochter van 12 jaar en mijn man heeft een dochter van 18 jaar. Ik ben rij-instructeur geworden omdat ik natuurlijk auto rijden leuk vind, het leuk vind om iemand iets te leren en omdat ik de verschillende leeftijden erg interessant vind. Volgens mijn leerlingen ben ik een relaxte en geduldige rij-instructeur. Ik ben ook van mening dat wanneer de leerlingen fouten mogen maken, dat het autorijden sneller wordt opgepakt. Wil je een keer kennis maken en een persoonlijk gesprek aanvragen of een proefles aanvragen ? Stuur dan via onderstaande button een mailtje. Lesauto Bij Move2Freedom rijdt je in een zwarte Renault Clio - handgeschakeld - 4 cilinders. Deze zie je boven aan elke pagina.
Locaties Wij bieden lessen aan in Den Bosch en binnen een straal van ca. 15 kilometer rond Den Bosch / Maaspoort. Boxtel		Hedel				Vlijmen Empel		Rosmalen				Vught Engelen		St. Michielsgestel Staat jouw woonplaats er niet bij, maar woon je wel in de buurt van bovengenoemde locaties, neem dan even contact op met ons.
Over ons
Vragen ? Stel ze ons gerust 2toDrive 2toDrive Spannend Spannend Links & Downloads Links & Downloads Geld verdienen Geld verdienen
Extra informatie
Contact
Contactgegevens Contactgegevens Disclaimer Disclaimer M F 2 Deze website is eigendom van en gemaakt door Move2Freedom.
Lesauto Bij Move2Freedom rijdt je in een zwarte Renault Clio - handgeschakeld - 4 cilinders. Deze zie je bovenaan elke pagina.
Over ons
Locaties Wij bieden lessen aan in Den Bosch en binnen een straal van ca. 15 kilometer rond Den Bosch / Maaspoort. Empel		Rosmalen				Vlijmen Engelen		St. Michielsgestel		Vught Hedel Staat jouw woonplaats er niet bij, maar woon je wel in de buurt van bovengenoemde locaties, neem dan even contact op met ons. Rij-instructeur Mijn naam is Yvonne en ben getrouwd met Patrick. Ik heb een dochter van 12 jaar en mijn man heeft een dochter van 18 jaar. Ik ben rij-instructeur geworden omdat ik natuurlijk auto rijden leuk vind, het leuk vind om iemand iets te leren en omdat ik de verschillende leeftijden interessant vind. Volgens mijn leerlingen ben ik een relaxte en geduldige rij-instructeur. Ik ben ook van mening dat wanneer de leerlingen fouten mogen maken, dat het autorijden sneller wordt opgepakt. Werkwijze We zullen eerst gaan kijken of je al eens gereden hebt en hoe spannend je het vindt. Wanneer je nog nooit gereden hebt, zal de eerste les altijd plaatsvinden op een rustig parkeer- of industrieterrein. De les wordt vervolgens aangepast aan jouw ervaring, jouw angsten en aan jouw leertempo. Sommige leerlingen denken dat een rij-instructeur gedachten kan lezen, maar helaas is dat niet zo. Je moet daarom zelf op tijd aangeven wanneer je iets niet snapt en wanneer je iets eng vindt. Wij vinden het fijn wanneer je vragen stelt over de zaken die je niet weet en vinden het zeker niet erg wanneer er fouten gemaakt worden. FOUTEN MAKEN MAG - DAT DOEN WE ALLEMAAL !!
Vragen ? Stel ze ons gerust 2toDrive 2toDrive Spannend Spannend Links & Downloads Links & Downloads Geld verdienen Geld verdienen
Extra informatie
Contact
Contactgegevens Contactgegevens Disclaimer Disclaimer
Over ons Over ons
s-Hertogenbosch / Maaspoort Autorijschool REEDOM M MOVE F 2
Over ons Over ons
s-Hertogenbosch / Maaspoort Autorijschool REEDOM M MOVE F 2